De aanleiding

Nieuwe dingen leren en je nieuwe dingen eigen maken is belangrijk voor mij. Een voorbeeld hiervan is het ontstaan en ontwikkeling van Botte Pech.
Een situatie in mijn privésituatie dient zich aan. Mijn ex-collega en goede vriendin krijgt de verpletterende diagnose van uitgezaaide borstkanker en daarmee de boodschap dat ze ongeneeslijk ziek is. Dit gegeven is aanleiding om een theaterstuk te maken over de zoektocht van elke betrokkene bij het ziekteproces van kanker en ongeneeslijk ziek zijn.
Samen met Anita Maas en Liesbeth Reeser van Carte Blanche is het theaterstuk Botte Pech ontwikkeld.

Een hele stap voor mij. Ik heb diepgaand ervaren hoe kwetsbaar je wordt op een podium. Opzoeken van mijn grenzen en uit mijn comfortzone komen waren de uitdagingen die ik met mezelf aan moest gaan.
Dat heeft bloed, zweet en ja, ook tranen gekost. Het is het allemaal dubbel en dwars waard, wat een leerschool en wat een fantastisch proces met dito resultaat!

Botte Pech in jouw organisatie

Eens begonnen als een waardevol project is Botte Pech uitgegroeid tot een product dat staat:
een theaterstuk over kanker en ongeneeslijk ziek zijn met aansluitend een dialoog of workshop met ons publiek. Een mooi scholingsmoment voor patiënten, zorgprofessionals, vrijwilligers, mantelzorgers en studenten die betrokken zijn bij palliatieve zorg en zorg bij kanker.

> Interesse in Botte Pech?
> Hoe kan Marij u helpen bij de organisatie van een themadag?
> Bel of mail met Marij