Breathfulness®, wat ’n verademing!

Als coach en trainer breng ik mensen in contact met hun eigenheid, om van daaruit, met vertrouwen en op eigen kracht richting te geven aan werk en leven. Mijn gedrevenheid om op deze manier betekenisvol te kunnen zijn voor anderen, heeft mij in contact gebracht met breathfulness. Een manier van werken met de ademhaling als vertrekpunt. Breathfulness heeft mijzelf veel onvoorziene en diepgaande inzichten opgeleverd. Het heeft mijn blik op mijn werk verruimd. Bewust ademhalen is inmiddels een essentieel onderdeel van mijn leven. En een extra ingang voor mij als coach en trainer om jou tot jouw essentie te laten komen.
In een ademsessie nodig ik je uit adem te halen met een bepaalde cadans. Deze cadans brengt dingen in beweging. Mentaal, emotioneel en fysiek. Aanvankelijk kan deze actieve manier van ademhalen voelen als hard werken, maar al snel levert het ook een gevoel van ontspanning op. Dit is een direct gevolg van bewust ademhalen, maar breathfulness gaat veel verder dan dat. De ademcadans brengt je in een staat van (bewust)zijn waarin emoties, inzichten en creativiteit gemakkelijker gaan stromen. Je komt in contact met een stuk wijsheid waar je letterlijk met je hoofd niet bij kunt. Bij inzichten en oplossingen die vaak onderbelicht blijven, maar juist heel puur, heel essentieel, heel waardevol zijn. En ook deze extra inzichten en oplossingen zorgen voor rust. Rust die duurzaam van aard is. De rust dat je keuzes maakt die je niet alleen bedacht, maar ook doorvoeld hebt. Dat je stappen zet die “kloppen”. Zo brengt de ademcadans jou als mens in beweging, in de richting die ten diepste bij jou past.
Ik begeleid je graag met ademsessies als je om wat voor reden dan ook blijvende onrust ervaart en je ervoor openstaat je ademhaling en lijf te gebruiken om met jouw vraagstuk aan de slag te gaan. Omdat ik ervan overtuigd ben dat je groeit vanuit een gevoel van vertrouwen en veiligheid, en ik naast het ademen nog vele andere manieren heb om jou te begeleiden, kijk ik in een kennismakingsgesprek samen met jou of deze manier van werken de juiste manier voor jou is. Groei van binnenuit!

Juist nu!

Ook in deze intense tijd blijf ik stand by om jou te ondersteunen. Een intense tijd, veel in beweging en tegelijk veel op slot. Daarin ontdekken wat is er in mij in beweging en wat is er in mij ‘op slot’. De ontwikkelingen in de buitenwereld zijn dé uitnodiging om naar je binnenwereld te gaan om straks krachtiger en bewuster met het leven om te gaan. Om meer vanuit je gevoel, je intuïtie, je hart, nieuwe keuzes te maken en met bezieling vorm te geven aan je leven. Blijf ook in deze uitdagende tijd dé actie nemen die jouw binnenwereld nodig heeft. Neem contact op als je meer info wil.

> Meer weten over mijn aanpak bij persoonlijke coaching?

> Ik wil graag een kennismakingsgesprek met Marij