Marij-60
Marij-82
Marij-86
Marij-107

Mensen om me heen, waarmee ik me verbonden voel.
Mensen om me heen bij wie ik mag zijn wie ik ècht ben.
Ècht met mijn kracht, mijn persoonlijkheid, mijn verschijning, mijn overtuigingen, mijn valkuilen en mijn twijfels.
Mensen om me heen die mij ruimte geven.
Ruimte om te laten zien dat ik het ook niet altijd weet en dat ik me soms klein en kwetsbaar voel.
Mensen om me heen die me waarderen en ondersteunen.
Bemoediging om mijn potentieel te benutten en mijn persoonlijke kracht en kwaliteiten in te zetten om te groeien, vervolgstappen te zetten, uit mijn comfortzone te komen en richting te geven aan mijn werk en leven.
Mensen om me heen die ik kan vertrouwen.
Rust ervaren om veiligheid en geborgenheid bij mezelf te vinden.

Dan,
ja dan,
is mijn leven
vol
verrijkt.

Mijn drive

Mijn diepste drijfveer is om mensen te ondersteunen om stappen vooruit te kunnen maken, om op eigen kracht en vanuit dieper weten het beste uit zichzelf te halen. Hen helpen richting te geven aan hun werk en leven, vol en verrijkt.
Met anderen verbinden, vanuit authenticiteit. Jij bent zoals jij bent, ik ben zoals ik ben.
We zijn allebei op zoek naar jouw persoonlijke groei of groei van jouw team.
Vertrouwen is mijn vertrekpunt. Als er sprake is van een hoog saldo van vertrouwen, dan ontstaat er een gevoel van veiligheid. Veiligheid om kwetsbaar te zijn, om vergissingen te begaan, veiligheid om te leren, te voelen en te groeien.
Een ervaren trainer en coach met passie en gedrevenheid, die continu in de weer is om zichzelf te ontwikkelen en nieuwe technieken en inzichten te verwerven.

Een mooi voorbeeld hiervan is Botte Pech, een bijzonder project van Anita Maas, Marij Coolen en Liesbeth Reeser. Botte Pech is een theaterstuk dat gaat over de zoektocht van alle betrokkenen bij kanker en ongeneeslijk ziek zijn, ongeacht of je nu patiënt, een naaste of een zorgprofessional bent.
Theater maken? Tjeetje, nog nooit gedaan……
Maar wat een mooie leerschool. Uit mijn comfortzone komen, leren hoe kracht te vinden -ondanks de kwetsbare positie op een podium-, vrij bewegen, dat wat diep in je leeft vertalen naar scènes, jouw publiek recht in de ogen kijken, samen een proces doorlopen.
Zoveel geleerd, zo de moeite waard.

Botte Pech, al dan niet in combinatie met een dialoog of workshop, geeft je diepgaande inzichten in de impact van kanker en ongeneeslijk ziek zijn.

> Lees wat ik voor je kan betekenen
> Lees meer over Botte Pech
> Neem contact op met Marij